tiistai 10. syyskuuta 2013

Strömssirinki 2. yhteiset materiaalit alá Tiina

Parhautta on se, että kotiin tullessa on postilaatikkoon kopsahtanut kirjekuori täynnä ihanuuksia - ja haaste, sillä uudet materiaalit ovat aina haaste, mikä tuli tänään todistettua. Toivottavasti kukaan rinkiläinen ei vedä poroja sieraimiinsa kummallisista ratkaisuista, joihin Tiinan matskut - ja toisaalta lainaan saamani stanssit minut veivät. Ok, annoin "pirulle pikkusormen" ja toteutin sen sinnikkäimmän ideani.

Tässä siis valtaisa matskupaketti :)
Kortteja tuli kaksi - sisarukset kuin kaksi marjaa."Marja" on muuten leiman nimikin.

HillaRakastuin tuohon lähesmustaan taustaan, jossa on sekä tekstiä että noita lehtiä - ihania vihreitä sävyjä. Samoinen vanhahtava/vintage paperi vei sydämen, joten tämän Hilla neidon värit tulivat kuin itsestään. J a mun filunki peli on siinä, että nää kaikki huusi (lujalla äänellä) mustaa paperia taustakseen/reunoikseen ja minä siihen huutoon vastasin, vaikkei sitä materiaalipaketissa ollutkaan. Antakee anteeksi.

Onnittelun ja vielä suikaleen tuota ihanaista laitoin kortin sisäpuolelle.

Vähän yksityiskohtia...


Mustikka

Tämä muodosti haasteen, koska intouduin stanssaamaan kaikki kuviopaperi pyöreiksi rinkuloiksi niin, ettei mulla enää ollut yhtään kokonaista riittävän isoa kortin pohja paperiksi. :( No tämä on strömssirinki. Ratkaisin pulman teippaamalla korttipohjaan haluamani kokoisen alueen, johon liimasin pyörylöitä, joiden ympärystää sitten koristelin mustan ja valkoisin maalitussin avulla, suihkuttelin valkoista akryylimaalia päälle ja liimasin sitten tuon "kuitu"kankaan tuohon, ja pohja tuli valmiiksi. :) Loppu olikin ihan tavanomaista kasaamista. Eli tässä ei ole mitään ylimääräistä, vaan kaikki tuli postilaatikkoon :)

 Yksityiskohtia

Tähän yritin kuvata pohjaa.... siinä on melko monta kerrosta, jotka käteen tuntuvat ja kädestä näkyvät, mutta koska en oikein onnistu näissä kuvissa eivät ne juuri tässä näy.

Linkittelen sitten tähän muiden rinkiläisten tuotoksia.

Tästä klikkaat Tiinan kortteihin
ja Täältä löytyvät Minnan kortit

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".