sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Eliza ja hiljaisuus

Seuraava kortti syntyi Askartelutaivaan Vintagehaaste #19 aiheena: musiiikki.

Kortin taustan nuotit ovat aitoa, tai lähes aitoa vintagea. Ostin Nokian antikvariaatista kolmisen vuotta sittenvanhoja kirjoja, nuotteja ja muita. Oman ammattikuntansa kunnioitettu jäsen Herra Antikvariaatti etsi minulle estelyistä huolimatta hyväkuntoisia ja ehjiä nuottivihkoja, joissa oli käsin tehtyjä merkintöjä, kirjoja muistokirjoituksineen. En hennonut hänelle sanoa, että leikkaan ne palasiksi. Tässä Elizan taustan nuotit ovat Leevi Madetojan painetusta nuottisivusta...

Kortissa käytin myös vedellä laimennettua valkoista akryylimaalia, jota sumuttelin (hiuskäsittelyaine purkista) läpi kortin, kuitenkin suojaten Elizan kasvot.

Eliza

 Eliza on kabareelaulajar. Hänen äänensä saa raavaimmankin miehen herkistymään. Hänen pukuhuoneensa täyttyy iltaisin esitysten jälkeen ruusuista, ihailijapostista ja oveen kolkuttelee ihastuneet nuoret miehet vannoen ikuista rakkauttaan. Eliza itse rakastaa sitä hetkeä, jolloin laulu ja musiikki hiipuu ja viimeisen soinnun ääni lakkaa kuulumasta. Sitä pientä huokauksen mittaista hiljaisuutta ennen aplodeja.

Eliza on kabareelaulajatar.

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".