keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Iloa jakamassa 3/5

Nyt täytyy toivoa, ettei tämän "ilon" saaja eksy kylään ennen huomista. :) Eli jälleen teen ylläripylläriä ystävälle. Tässä taustalla keikkuu kaksi asiaa zettiologia (vai mikä se nyt oli) ja kuvataidetyö ala-asteelle, jonka näin yhdessä opeoppaassa. Sitten yritin seurata Askarteluvuoren Viken sanoja "...mutta tietty yllätyksellisyys, mittasuhteettomuus, mielikuvituksellisuus...suipot muodot ja raidat. Jäsenten ja osien yhdisteleminen...esim.silmät kohtuuttoman suuret tai vartalo lyhyt / pitkä. Suipot ja muut hassut hatut. Eläimet käyttäytyvät kuin ihmiset...jne." En tiedä, miten onnistuin, mutta matkalla tämä työ muuttui melkoisesti. Ja se on siis jotain kortin ja taulun välimaastossa...
Holey Bunny

Tavoitteena oli oikeastaan tehdä työ, joka on kevyt ja iloinen - raikas. En tiedä miten siinä onnistuin. :)6 kommenttia:

  1. Hieno työ värejä ja fiilistä myöden!! Tauluna seinällä olis ihana piristys :)

    VastaaPoista
  2. Vikke, kiitos. Itsekin tästä tykkään kovasti. On menossa lahjaksi ja tauluksi ajattelinkin. Täytyy näitä tehdä lisää - sillä toimisi omallakin seinällä..

    VastaaPoista
  3. Ihana oli - seinälle tämä hyvän tuulen tuoja menee :)) Kiitoksia,olet kyllä taitava !

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".