perjantai 3. tammikuuta 2014

Yön pimeinä tunteina

 Ei ku aikuisten oikeesti, nukkumassa pitäsi olla, mutta koska ei nukuttanut - tein yhden kortin. Tällä kertaa osallistuakseni KK:n saksien silputusta haasteeseen, jossa lähdettiin liikkeelle luonnoksesta


Samalla saan mukavan kiitos kortin huomenna viemisiksi ystävän luokse.

Kuten jo edellisessä postauksessa pohdin inspiraatiota. Löytyy luonnoksen lisäksi tämän kortin inspiraatio haasteblogista Addicted to Technics, jossa jo päättyneessä haasteessa (nro 5) esiteltiin silkkipaperitekniikka, jossa silkkipaperille leimattiin ja sitten paperi liimattiin esim decoupe-lakalla pahviin, kuten minä tässä. Vedin vielä kerroksen lakkaa paperin päälle, joten se kiiltää hauskasti.


Kiitokset leimasin hopealla ja kohopulveria (valkoista) päälle, ja surutta kuumensin puleverin kiinni. Mutta olin kyllä äärimmäisen varovainen, silkkipaperi on herkästi syttyvää.

Hyödynsin kortissa myös silppua, joka oli jäänyt edellisestä kortista - gellimaalaus + suihke. Sekä puoli helmiä ja valmiskukkasia. Luonnoksessa vasemmassa kulmassa tulisi olla kyltti, jonka kyllä nyt jätän pois. ...toivottavasti se ei torppaa kortin osallistumista haasteeseen.
Kiitos.

2 kommenttia:

  1. Hieno kortti, täytyykin kokeilla mielenkiitoista tekniikkaa silkkipapereilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Sirpa, tuolta löytyy hyvät ohjeet tuolta Addicted to Technics blogista. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".