torstai 9. tammikuuta 2014

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä....

Posti toi myös muumilaatikon sisällä paketin. :) Paketin jonka sisältä löytyy Ansun albumi. Siitä löytyy Ansun tekemien lisäksi, jo Enkulin ja Mervin tekemät sivut. Aivan kertakaikkisen ihanat. :) Otin tallaiset yhteiskuvat, jotta hahmotan itse tunnelman, värit ja fiilikset.
Sivujen toinen puoli

Sivujen toinen puoli


Lisäksi paketista löytyi AIVAN valtava määrä upeita extroja, joita ei voi olla kuin ihailematta.


Olen kaiken kakkiaan hurjan kiitollinen koko projektista. Tämän aikana olen oppinut niin paljon uutta jo tutkimalla muiden tekemiä töitä. Ei todellakaan harmita, että tuli lähdettyä soitellen sotaan ja laitettua liikkeelle rinki, tietämättä edes kunnolla mitä mixedmedia tarkoittaa. Nyt tiedän siitä jo rahtusen, vaan opittavaa riittä. :) Oppimisen ohessa vieläkin enemmän elämää rikastuttavampana asiana koen ihmiset, joihin tällaisen ringin kautta saan tutustua. Olette mahtavia. :)

5 kommenttia:

 1. Olet oikeassa. Minä en tiennyt ollenkaan koko mixedmediasta. Kiitos, kun kasasit ryhmämme. Ihanaa oli osallistua.ja hauskaa tehdä töitä. Mömmöjä tuli hankittua aikalailla. Otetaan uusiksi, kunhan tammikuun kiireet helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Ihan varmasti laitetaan uusi rinki pystyyn. Tuo Mervin idea noista extroista, jotka kulkee albumin mukana on hauska - seuraavassa ringissä vois olla silleen. :) Mutta tehdään tämä ensin loppualbumi valmiiksi asti. :)

  VastaaPoista
 3. Vinkkaahan mullekin, olen ihan hulluna juuri mixedmedia juttuihin. Niitä on kiva tehdä ja tykkään leikkiä aineiden kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä, että tässä on oppinut paljon tekemällä ja ennen kaikkea näkemällä teidän muiden töitä. Ja hienoa tutustua tällä tavalla uusiin, upeisiin ihmisiin!

  VastaaPoista
 5. Ansku, painan korvan taakse. :) Mervi, Aivan. ...hieno homma :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".