tiistai 7. tammikuuta 2014

Just living is not enough

Väritellään leimakuvia haaste on yksi niistä haasteista, joihin en ole kovin monesti osallistunut. Sattuneesta syystä.  Tällä kertaa aihe oli kuitenkin niin verrattoman herkullinen, että on aivan pakko. Etenkin kun se kadoksissa ollut leimasinsettikin lopulta löytyi (pyykkikoneen takaa, jonne ilmeisesti linkouksen aikana sinkoutunut...) 

Haasteeessa#16 on aiheena TULI eikä tavoitteena ole enempää kuin väritellä koko leimakuva niin, että tulenvärit ovat pääosassa. Minulle tulen värejä ovat keltainen, oranssi ja punainen erisävyineen ja myös sellainen tiettty sähköinen sininen, mitä ei tässä kortissa kyllä ole.

Just living is not enough

Kortin taustan teosta tiedät jo kaiken, jos olet sattunut lukaisemaan viimeaikaisia postauksia. (Joo, sanomalehteä, mustetta, suihketta ja decoupe) Leimasin kukat yksikerrallaan ja peitin maskilla edelliset, jotta ne ovat ikäänkuin lomittain. Tämäkin tekniikka on seikkaperäisesti kerrottu Addicted to Tecknics blogissa. Koska väritän aina vesivärillä, enkä ollut varma leviääkö musteeni vai ei, embossasin sen. Mistä tuli mielestäni vielä melkoisen hauska efekti. Sen jälkeen väritin kukat, leimasin & embossain tekstin ja vähän sävyä pintaa. Liimaus pahviin ja kohoteipillä kiinni. :)

Tällaisin tulisin tunnelmin tänä tiistaina.

2 kommenttia:

  1. Wau miten upeat lieskan värit. Tuota haastetta en olekkaan huomannut. Pitääpä tutkia.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".