maanantai 12. toukokuuta 2014

LifeBook 2014: Honouring Your Inner World with Serena Bridgeman

Tänään kaksi ensimmäistä osaa Seranan tunneista aukesi helposti. J  a kolmas ei kovallakaan yrittämälllä. Joskus niin inhoan tietotekniikkaa, joka "aina"  helpottaa elämää.

Tänään kyseessä upea Bonustunti, jossa pyrittiin kunnioittamaan sisäistämaailmaan. Serenan kuvasta löytyy hahmo silmät kiinni, mutta omani silmät aukesivat. Lotuksen kukan sijaan häntä ympäröivät perhoset. Värimaailma on melkoisen yhtenäinen, eikä vähiten siksi, että nämä värit ovat kovasti mukavuusalueellani :) Tyytyväinen olen tähän sivuun.

Tasapaino
Ajatukseni oli, että sisäinen rauhani syntyy siitä, että voin katsoa maailmaa ympärilläni silmät avoinna samalla ollen sinut omien tekojeni ja niistä ympäristöön tulleiden seurasten kanssa. Tällä en nyt tänään juurikaan tarkoita suuria ekologisia linjoja, vaan sitä miten suhtaudun pieniin asioihin ympärilläni. Sitä onko lasini puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä.

5 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".