torstai 11. kesäkuuta 2015

Jos kerran kissoja, niin sitten yksi koirakin...

Loma-aika on hämmentävää. Ajatelkaa nyt. Tämän päivän "pesti" näyttelyn tiimoilta valmistui hyvissä ajoin. Ja mitä olen tehnyt sen jälkeen. No. Ensin tämän pikkutaulun - eilisen kaveriksi ja pöydällä lepää jo toinen työ joka on "paremmalla puolella" eli melkein valmis. Tämä taulu valmistui samalla kun pidin Neidille "kurssia" eli vähän ohjasin häntä kun hän teki kuvaa. Olen hänen "visustaan" niin ihmeissäni. Taitava piirtäjä on hän.

:) Ah! Ihanaa lomaa. Nyt vielä kun pakkaamme kimpsut ja kampsut kasaan lauantaina ja suuntaamme maalle Mikkeliin ja otan reilun viikon somelomaa - eikä siellä ole näyttelyn valmistelujakaan. Vain aikaa, perhe, sauna, uimaranta, kirjoja ja värejä. 
2 kommenttia:

  1. Voi ei miten ihana haukku ♡♡♡ Toi edellinen kissakin on kyllä mainio! Olet siä vaan taitava! Tervetuloo Mikkeliin!! Kahvit torilla jokupäivä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikkis. Torille kahville ehdottomasti, jos ei tällä ekalla reissulla niin sitten tokalla :) Ollaan tulossa toistamiseenkin. Heinäkuun puolenvälin tienoossa

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".