maanantai 22. kesäkuuta 2015

Viimeiset kuvat näyttelyyn

Magical

 Nämä kolme kuvaa tein täydentämään näyttelyyn tulossa oevaa kokonaisuutta. :) Tässä  "Magical" työssä näkyy todella vahvasti inpiraationa toiminut kirja "Yösirkus", joka oli todella mystinen ja täynnä taikuttaa. Lisäksi kirja ruokki jokaista aistia, mikä on hämmentävää - kuitenkin kyseessä oli kirja. Itseasiassa olen melkoisen varma, että luen kirjan pian uudelleen. Jotakin kirjan mystisestä mustavalkoisesta maailmasta halusin kaapata tähän kuvaan mukaan.
It´s allways raining in London

 Duo ja Solo seikkailevat taas. Näistä kissoista tykkään. Tiesi jo aikaa sitten, että suurkaupungin vilinään ovat matkalla. Mielessä pyöri Lontoo, Pariisi ja Moskova. Ja ehkä näemme vielä muitakin paikkoja, mutta sateinen Lontoo kutsui ensin kissojani. Ja mitä tapahtuu - siellä sateenvarjoviidakossa hukkaavat toisensa.
She is a girl, isn´t she?
Tämäkin kuva on tavalla tai toisella ollut tulossa jo jonkin aikaa, pupupoika tarvitsi kaverin. Iloisemman ystävän. <3 Tässä tyttösessä on jotain joka miellytti ainakin omaa seitsenvuotiasta neitiäni.

6 kommenttia:

 1. Kyllä on hienoja! Minullakin on haave kokeilla tälläisiä, ovat niin minun makuun. Savolaisittain : aloittamista valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku tekemään vaan tekemällä oppii. ...en voi olla hokematta, että avain sekin, että tekee joka päivä. :)

   Poista
 2. Upeita töitä joissa on paljon katseltavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".