keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Scrap Arounf the World September and amazing MoodBroad

Scrap Around the World gives us this beautyful moobroad for inspire. For me it made think about trees and pink and "Time to Play". It is the most important thing about art for me - getting silly and just play with colors. And I lose my creativity, when I get too serious with my stuff... so. Here's my canvas mixedmedia work - for Scrap Around the World.

Näin kolmiuloitteiset jutut ja etenkin kanvaspohjalla olevat asiat - työt - ovat pelottavia ja tuppaavat itselläni jämähtämään. Koska en osaa tai uskalla jatkaa niitä. Kun ne lopulta ovat valmiit, en ole aivan varma olenko niihin tyytyväinen - ikään kuin alkuperäinen ajatukseni olisi kadonnut.

Tämän taulun viesti on tärkeä minulle, Pitää vain muistaa leikkiä, kokeilla ja sotkea ja unohtaa tavoitteellinen itsensä ylittäminen tai uuden keksiminen ja vain leikkiä väreillä ja maaleilla ja sudilla - se on se mikä tekee siitä mielekkään. :)


7 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen, kaunis keinupuu. Paljon yksityiskohtia. Näyttää varmaan vielä hienommalta oikeasti, koneellakin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ihana kun aina jätät kommenttia <3 tykkään

   Poista
 2. What an awesome canvas! Love the playfulness of it! Gorgeous colors and textures! Thanks for playing along with us at SATW! :)

  VastaaPoista
 3. This is beautiful! I love all the details! Thanks for playing along with us at SATW.

  VastaaPoista
 4. Nice canvas! I love texture and color scheme! Thanks for playing with us at SATW!

  VastaaPoista
 5. Thank you all - it is always nice to play with colors.

  VastaaPoista
 6. oh, this anvas is really beautiful! Thanks for playing along with us at SATW!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".