sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

ATC on välillä vaihto niin hankalaaa

ATC: the good life OKTK#18

ATC: Summer OKTK#18

 Hävettää. Olen huono aikatauluissa. Nämä eivät ole ne, joiden piti kesästä kertoa ja lähteä matkaan OKTK#18 vaihtoon. Niitä toisia hillosin, siivosin ja siirtelin. Ja viimein kun sain muut "speksit" kohdilleen (= extrat kuoreen, kuoreen osoiteen ja postimerkin) olivat kortit kadonneet. Joten tein uudet.

Parhaani yritin ja yritän jatkossakin :)
Ihanaa kesäistä viikonloppua. Tai viikon alkua tai millon tää postaus ulos tuleekaan (haluaisin, että posti ois vienyt kortit jo oikeaan osoitteeseen...)

3 kommenttia:

  1. Nämä on aivan ihanat kortit! Kivan raikkaat ja kesäiset - eikä haittaa lainkaan että tulivat jälkijunassa. Kun tää on harrastus, turha ottaa minkäänlaisia paineita :-)

    VastaaPoista
  2. :-) Ihanaa kun muillakin tavarat menevät hukkaan :)! Ja turhauttavaa kun niin käy. Hienot kortit joka tapauksessa, hih.

    VastaaPoista
  3. Sehän se... liian monta hommaa vaiheessa. Kun osaisikin tehdä asian kerrallaan. Nim. nytkin 3 arttia ja 3 kanvastyötä vaiheessa ;D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".