lauantai 30. heinäkuuta 2016

Rituaaleista?

 Olen katsonut tuntitolkulla erilaisia tutorialvideoita lähinnä artjournal, mutta niitä tekevät ihmiset ovat taiteilijoita. Monella heistä on osalla vaativia ja aikaa vieviä rituaaleja ja seremonioita, joilla he säätävät itsensä oikealle kanavalle -luovaan flowhun. Joku meditoi, joogaa, polttaa suitsukkeita ja toinen tanssii. Yksi keittää teetä. Onko sinulla aloittamiseen liittyviä rituaaleja?

Toinen asia, johon olen tarttunut on se, että monella on työtilassaan "alttari" - paikka, jossa on kauniita asioita esillä. Oma työtilani on pieni nurkkaus ja siellä vallitsee kaaos. Viimeisen siivouksen yhteydessä siivosin kuitenkin pienen hyllyn päätyyn tilan, johon laitoin miellyttäviä asioita mm. kirkaslasikippo, jossa on lahjaksi saamiani sydämen muotoisia kiviä (alunpitäen avaimenperinä palvelleita) ja vanha valokuvakirja, enkelikippo ja nyt tämä ihana Kristiina Majurin (Kiitoos!) Paperimajuri blogista tekemä ihana ihana kortti. Siitä on tulossa (joskus tulevaisuudessa) huoneentaulu. Haaveilen sitkeästi kokonaisesta huoneesta, joka on vain mun ja värien.

 Entä ne rituaalit? No, mukien kantaminen edestakaisin. Tullessaan ne ovat täysiä - joko kahvia tai teetä/hauduketta Pukkaa useimmiten - ja pois kannettaessa puolillaan kylmää juotavaa. Joskus niitä saattaa olla täällä useampikin poiskannettavana.....


Ihana emalinen teepussin alusta löytyi Kenkäverosta.... siellä on muutama muukin ihana asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".