torstai 25. heinäkuuta 2013

Äidin iso pienipoika

Tämä kortti syntyi  tarpeeseen, tarpeesta ja nopeasti. Esikoisen saatoin aamulla bussiin, joka oli täynnä innokkaita, jännittyneitä partiolaisia ja bussin ulkopuolella itkuisia ja pelokkaita vanhempia. Iso pienipoikani siis lähti Ilves2013 leirille - suurleirille Hämeenlinnaan. Kolmeksi yöksi...

Kotiin palattuani kävelin suoraan soppeen ja tein Urhealle Partiolaiselleni kortin, jolla osallistun myös P*askiksen haasteeseen.

"Nappeja, nappeja, nappeja!" kuuluu tämän viikon P*skarteluhaaste#195. Napit ovat yksi juttu, mikä viehättää mua huomattavasti enemmän kuin kukat. Ja kukkien keskustana napit toimii myös loistavasti, mutta Urhea Partiolainen on "tyttöjuttuallerginen", joten kukat olivat poissa valikosta.


"Foksi"
P.s. Foksi on sen studion nimi, johon UP kuuluu ja savu on Klaffi... Filmiteemalla mennään ja olen niin onnellinen UP:n puolesta - hän kerää rinkallisen muistoja. Siinäkin tapauksessa, että saan hakea hänet kesken leirin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".