lauantai 20. heinäkuuta 2013

Onnitteluilla vai ilman - siinäpä pulma?

Eilen - tosi myöhään, jo askartelusoppea siivotessa - innostuin vielä tekemään korttia. Sen idea lähti ajatuksesta, että korttini ovat aika tumman sävyisiä ja olen nyt tutustunut monien taivien tekijöiden vaaleisiin, lähes valkoisiin kortteihin. Ja eikun tuumasta toimeen.... Papereja valitessa sitten kurssi muuttui. Ja samalla kortin värimaailma, perhosetkin saivat vielä uutta sävyä tänä aamuna :) ja nyt pulmailen sen kanssa, että laitetaanko tuo onnittelukyltti vai ei - kumpi olisi parempi?

5 kommenttia:

 1. Oo miten hienoja kortteja kaikki tyynni ja kiva blogi!! On aina yhtä kiehtovaa nähdä mihin toisten sormet taipuvat.. Tuo kyltitön kortti on ihan erityisen ihana!!

  VastaaPoista
 2. Toimii tekstillä tai ilman. Onhan siinä selvästi "paikka" tekstille, mutta jos ei tiedä, että siihen oli tarkoitus laittaa kyltti, niin ei sitä välttämättä kaipaa...olipas taas ympäripyöreää :D
  Kaunis kortti - tekstillä tai ilman :)

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti kerrassaan <3 Minun silmääni osuu tuo " ilman kylttiä" -kortti. Voisin vielä sekoittaa siis soppaa ja kirjoittaa tuon tekstin sitten suoraan tuohon korttiin omalle paikalleen :D

  VastaaPoista
 4. Hih, minusta tuo ilman kylttiä oleva on tyylikkäämpi. Kyltillinen näyttää 'liian täydeltä', mutta kauniita ovat kumpikin!! Todella suloisia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ihanan paljon kommentteja :) Mukava vähän nähdä myös teitä, jotka postauksia seuraatte.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".