keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ihana päivä & Askartelutaivaan korttihaaste #22

Tänään oli hyvä päivä - ihan alusta asti. Olin juuri istahtanut alas soppeeni kupillinen kahvia  vieressä ja edessä Askartelutaivaan korttihaaste 22 ja pohdinta, että lynkataanko mut elävältä jos korvaan leimakuvan omalla kuvalla...  ja puoliso tuo postin, ja ihanan ison kirjekuoren, joka piti sisällään KAIKKI nämä leimakuvat ja nauhat. Kiitos vielä kerran Tainalle.Ja sitten lähdinkin askartelemaan seuraavan bingoruudukon pohjalta Askartelutaivaan korttihaasteeseen#22, ensin tein jo aloittamani rivin....

Puucee
Tämä ihan selkeästi rivistä nappi-"leimakuva" -vihreä.... Samalla pääsin kokeilemaan mm. kulma ja reunaleikkuria... Kortista tuli melko täyteläinen. Siinä on paljon yksityiskohtia ja värejä, mutta mielestäni se on silti ihan hauska.
Tyyli-Lyyli
No, sitten kun olin aikani kuunnelut, mitä postin tuoma yllätyspaketti (vastaus muuten Salaiset toiveet ryhmän toiveisiini) minulle jutteli tein samaan haasteeseen tämän Tyyli-Lyylin, kortin joka toteuttaa rivin kukka-leimakuva-punainen. Siina kokeilin sävytysmusteita...LondonFogia. Ja yllättäen Tyyli-Lyyli oli ottanut lilat kaapista.

P.s. Tämä päivä piti sisällään myös toisen harrastuksen kaivamisen esiin naftaliinista. Kävin ratsastustunnilla ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1998 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".