sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Laatikoita laatikoita :)



Helmilaatikko sai pinnalleen tapettia, jonka sain eräältä ystävältä :) Kiitos.

Tapetti yksistään oli mielestäni jo niin kaunis, etten lähtenyt sitä enempää koristelemaan. Etenkin kun sain kohtuullisen onnistuneesti sen laatikon pintaan kiinni.





Tämä seuraava kuva taas näyttää sellaisen "ei ihan" nappisuorituksen. Tapetti, jolla laatikkoa päälystin oli kaunis, mutta laatikko melko iso, joten päälystäminen ei mennyt aivan niin kuin olisin toivonut. Ja hieman hukkapätkämäinen tuo on tuo lopputuloskin....



Nämä neljä laatikkoa ovat aivan huiput jo itsessään. Lähes koko mustia pieniä laatikoita, joiden kanteen sitten lisäsin vähän persoonallista ilmettä.

Valkoiset ruusut olen painanut vanhan muovisen pitsiliinan läpi poikkitaiteellisella työhyvinvointi kurssilla toukokuulla 2011, jolloin opin paljon muutoinkin skräppäämisestä ja ihanasta sekatekniikasta :) Kiitos Ninan & muutaman muun kanssa askartelijan. Pitäisiköhän sitä yrittää mukaan johonkin askartelutapahtumaan?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".