perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kävin kaupasssa

"Hei, olen Anu-Riikka Shopaholic..."

Lasten kanssa vietimme päivää Tampereella, ajelimme TKL:n nyssellä paikasta toiseen ja sattuneista syistä paikat olivat Paperilohikäärme, Harraste ja Paprus. Tietenkään en tyhin käsin lähtenyt mistään, päinvastoin. Kotiin päästyämme lainehti eteinen kaikesta ihanasta, ja lapset saivat ostokseni niin sekaisin, etten kyllä tiedä mistä mitäkin ...mutta tässä muutamat hankinnat. ( Kuvat on huonoja ja osin ihan nurinpäinkin. Älkää antako häiritä :)Tässä ihania leikekuvia (nostalgia/vintage), upeita kuviopapereita kimalteella ja ilman, korttipohjia...


Tässä muutamat koristeet ja tuolla stanssikin pilkahtaa ja tuommoisen korttipohjalajitelman otin. Väreistä huomaa, että noita mun pikkuaskartelijoita tässä mietin.
Lisää korttipohjia ja kuviopaperia. JA tässä kuvass (alhaalla oikealla) näkyy mun uusi BigShot <3 ihana vehje stanssaukseen, kohokuviointiin ja mihin ikinä. Lapset innostuivat "veivaamaan" kovasti. Ja mää oon ihan  häikäistynyt....

Kävimme tänään myös sukuloimassa (herkuttelemassa ja serkuttelemassa - kiitos K&perhe) ja sain mission tehdä prometeuslapselle kortin, joten kun kotiin päästiin ryhdyin tuumasta toimeen. Veivasin, ja leikkasin ja liimasin.... Sain Päpsyltä vintageohjantaa ja lopputulos on alla. Olen itse verrattain tyytyväinen. :)
"Aikuisuuden kynnyksellä" (vol.2)

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".