maanantai 31. maaliskuuta 2014

10. viikko:Positive life connections with (lovely) Tam.

Tässä oli haastetta ja voi miten ihana sitä oli tehdä. Kollaasin päälle maalattiin siis kuva ja aiheena positiiviset yhteydet elämässä. :) Niitä piti miettiä kolme... Eikä minun elämääni ja sen yhteyksiä voi ajatella ilman omaa perhettä. Omaa kuvaa en halunnut ryhtyä maalaamaan päälle. (jo silmälasien takia liian vaikeaa). Lisäksi tämä filmitähtösen asento kiehtoi ---siitä tosin tuli jotain ihan muuta.
Lisäksi halusin väreiksi jotain muuta kuin sinivihreää, jota toki rakastan, mutta jota olen käyttänyt paljon. En tiedä, ovatko kauniit yhdessä tai mitenkään ympyrästä, mutta minulle rakkaita värejä nämäkin. JA sitten maalaamaan.

 Homma helpottui, kun luovutin ja rohkenin tehdä rakkaistanikin vähän "ei oman näköisiä" enemmän mielikuvituksen tuotteita, olemmehan sadussa.  Tein hahmot myös yhteen sulautuneiksi, koska halusin tuoda esiin sen, että olemme yhtä. ...Kunkkuni on melko huolestuneen näköinen. Vartioi.

Tekstinä tällä sivulla on
" Eyes wide open through Stormy Waters"
"Queen of Hearts floating in the Sea of Love"
"In my caring arms I hold you all"

Ehkä huonoa enklantia, mutta viesti lienee selvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".