maanantai 10. maaliskuuta 2014

10TY eli kymmenen viikon haitarikirja Tosi Ystävälle 2. viikon aihe

Ihanaa huomata kuinka moni haitarikirjojen ja ArtJournalin tyyppisestä ilmaisusta pitävä on löytänyt tämän haasteen. Tervetuloa mukaan! Yritän käydä kommentoimassa jokaisen mukaan ennättävän ja kommenttinsa linkittävän sivua.

Nyt on taas maanantai ja aika uuden aiheen. Aiheet on siis keksinyt minun Tosi Ystäväni, joka aikanaan valmiin haitarikirjan saa.
Aiheena tämän viikon sivuun on 2. Sisko/sisaruus

Itselläni ei sisaruksia ole, mutta onneksi elämässä olen tavannut monia ihania ihmisiä Tosi Ystäviä, joiden kautta olen saanut kokea jonkinlaista sisaruutta. Moni harrastus - etenkin nuorempana - rakensi tiiviin yhteisön kuin toisen perheen.  Sisaruus on tiivistä, se yhdistää ja kantaa vuodesta toiseen. ...niin ja alkaa pienenä. Nämä ajatukset itsellä sivun taustalla.


Macan sisaruus sivulle pääset täältä
Esterin upean sivun löydät täältä
Sarin sisaruussivu  täällä.
Annelin ihana sivu sisaruudesta täällä
5 kommenttia:

 1. Nyt olisi oma sivu valmiina, toivottavasti linkki toimii, näytti oudon lyhyeltä... Sulla hieno sivu, värit on mageet :)!

  VastaaPoista
 2. Mainion lystykäs sivu täällä! Omani on nyt myös valmis.

  VastaaPoista
 3. Vau, tämä sisaruus sivu on upea! Nuo linnunpoikaset ovat siistit. Mulla oli tämän aiheen toteutuksen kanssa - no, haastetta. Nyt olen kuitenkin valmis. Tervetuloa uusi viikko!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanaiset haitarikirjan tekijät. Kävin tutkimassa sivunne, ja kommentoimaan pyrin myös. Mahtavia ja hyvin erilaisia sivuja. :) Pian aukeaa jo uusi aihe...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".