perjantai 28. maaliskuuta 2014

Liisa Ihmemaasssa eli minä Paperilohikäärmeessä..


 Eilen  oli kovin työntäyteinen päivä. En ennättänyt askartelunurkkaukseeni muuten, kuin viemään sinne tarvikehankinnat, joita sain tehdä ihan yksin kahden työn välissä. Ja Ah! miten hienoa se olikaan.

Viimein sain hankittua lisää kaipaamiani suihkeita, muutaman jo loppuneen tilalle ja muutaman uuden värin. Huomatkaas, kevät näkyy valitsemissani väreissä.


Sitten mukaan lähti muutama maski setti, näissäkin uutuus ihastus "hullu kiekura" ja sellainen tarkkaan harkittu.
Steampunk henkinen leimasin setti on aivan huippu upea ja kirjaimet tarpeeseen.


Näistä meillä Ellun kanssa on ollut puhetta jo kauan kauan sitten ja nyt ne ovat ihanana lisänä akryylimaalivalikoimassani.
 Ja tässä luonnoskansio. Se on iso - muihin ArtJournaleihini verrattuna. Syy koon kasvuun löytyy LifeBook2014, joka on rohkaisut viemään piirtämistä ja maalaamista pykälän eteenpäin. :) Mutta kannet pysyvät vielä pitkään kiinni. Senkin tiedän.

Kannoin askartelunurkkaan myös ihanan ison nipun lehtia 1960-1970 luvulta -vanhoja keltaisia sanomalehtiä  ja naistenlehtiä. Upeita kuvia, hauskoja mainoksia ja kovin ihania fontteja. :) Kiitos Prinssa <3


Ensimmäiset värilliset washiteipit ja vähän koristeita...

Ja nyt vielä työpäivä väliin ja viikonloppu saa alkaa :) :)

Ihanaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".