lauantai 29. maaliskuuta 2014

LifeBook 7. viikko: Pop up Positive with Jane Davenport

Tämä Pop Up sivu oli sekä ihana että kovin kovin haasteellinen. Kannen kollaasin tekeminen oli hienoa, servettien käyttäminen minulle uutta, mutta muuten seurailin kyllä kovasti ihan vaan omaa ajatuksen ja käden jouksua. Lopputulokesta tykkään kovasti.

Olen tämän LifeBook projektin myötä löytänyt "väripalettiini" uusia värejä, ja itsestä tuntuu, että uskallusta yhdistellä rohkeammin on tullut melkoisen paljon lisää. Kerroksellisuudesta nautin tosi kovasti. :)
Kansi
Lintunen on hyvin samankaltainen kuin lintuleimasin, jonka näin ohimennen töissä. Linnut ovat minusta ihania. ja pidän niistä paljon, olen niitä ennenkin tehnyt. Tässä lintusessa en tietoisesti hakenut limasin linnun muotoa, mutta se siitä tuli. Kieltämättä toimii kyllä. .

Kannen alta löytyy Pop Up kuvat, joiden positiivisiin ominaisuuksiini hain innoitusta aamusta FB:n kavereilta. Aamulla en ollut kovin innostunut itsestäi millään muotoa.

Positiiviset piirteet  tuli esittää kuvallisin keinoin, mutta en voinut sanojakaan pois jättää.
Olen hassu - FunnyBunny ja jotenkin... pidän siitä. Olen antanut itselleni  luvan - koska se ei ketään satuta - suhtautua elämään samalla innolla, hyväntuulisella huolettomuudella (valitettavasti) kuin lapset.

 Mielikuvitus, luovuus, idearikkaus antaa siivet, mahdollistaa matkat, joita ei oikeasti tehdä. Se avartaa paljon, auttaa niin usein. Se muistuttanee lentämistä, koska se on myös vapautta ja kahleettomuutta. Ei kuitenkaan vastuuttomuutta.Positiivisuus, lämminhenkisyys, välittäminen ja lämpö. 
Olisi upeaa olla tällainen, ehkä parhaimmillani olenkin, mutta minulla on myös muita piirteitä. Ei niin positiivisa ja mairittelevia. Ehkä nämä positiiviset ominaisuuteni ovat myös arvoja, ja päämääriä, joita kohden haluan pyrkiä.
2 kommenttia:

  1. Kantta tekisi mieli koskea, on sen verran karhean näköistä :). Sitä se kerroksellisuus myös taitaa olla . Hienoja sivuja teet :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) ihana näitä on tehdäkinen. Ja kiitos Ester kommentoinnista. Ne kannustavat ja ovat kultaa kalliimpia. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".