maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tilanpuute lisääntyy

...tavaramäärän kasvaessa.

Tänään hain tilaukseni netmannerilta Tesomalta sekä sain Ystävältä <3 hänelle "turhaksi tulleita".
Huvittavaa ja huomion arvoista on, että gelmediumin ja gesson purkkikoko on tuplaantunut sitten viimekerran... mistäköhän johtuu.

Nyt nurkkauksesta löytyy palettilastoja joka lähtöön, grafiikkakyniä, häivytin, Paljon hyvää akvarellipaperia, vähän lisää markkereita, muutaman valkoinen maalikynä (vähän lisää), vähän lisää akvarellipaloja ja Sharpieita (musta kynä). Nurkkauksesta löytyy myös lähes poikkeuksetta pikkuihmisiä (usein kaksi) jotka hokevat:"Äiti kato mitä mä nyt tein! Eiks ookki hieno?"

Kyllä mun kelpaa (etenkin kun pääsen jossain vaiheessa täydentämään suihkevajeenkin..) Eli nyt pyytäisin kaikkia lähettämään sen ylimääräisen ajan tänne. Mulla on tarvikkeet, tilan ja inspis. Vain aikaa on liian vähän.


2 kommenttia:

  1. Jos on inspis niin uskon aikaa jostain tulevan, se nipistetään välillä yöunista, jos ei muualta saa :). Ja tosi ahkerasti sä saat aikaan, sitä on hienoa katsoa :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ester. Tuo on totta, jos on tarvetta aikaa löytyy ja nyt on tarvetta. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".