keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Gratitude and Living in the Now with Tascha Parkinson (week 17)

Eilen aloitin tämän ihanan tunnin, jossa jo heti alkuun oivalsin olevani tutun tekniikan äärellä. Mukaan tarvittiin vesiväri setti (!), pensselit (ohut ja paksu), musta vedenpitävä ohut kärkinen kynä. :) Ja Taschan tekniikka oli sama kuin miten itse olen piirtänyt hahmoja kautta aikain. Luonnostelu lyijykynällä, vahistus linerilla, kummaus ja väritys vesivärillä. Leikkaus ja liimaus. Vaikka tuttua oli paljon - uuttakin riitti. Kasvot. AH! Ihanat ilmeikkäät nukkemaiset kasvot. Jo eilen siis syntyi viereisen sivun neiti. Hän on se harjoituskuva, mutta voimakastahtoisena pääsi kokonaan omalle sivulleen.
 
 

Seuraavaksi todellisen aiheen kimppuun. Taschan kanssa tuli pysähtyä huomaamaan kaikki ne asiat, joista voit olla kiitollinen nyt.Tähän sivuun sain tytön ja pojan. En ehkä omieni näköisinä, mutta heitä kuvaten. Tastan värit ovat kuivapensselillä ja akryylimaalilla totetutettu, tekstit ja koiranputket tussilla tehty. Linnut on toteutettu samoin kuin hahmotkin :) Ihana tapa työskennellä ja voin luvata, että näitäkin "mottipäitä" nähdään jatkossa PALJON.
 .

Living in The Now


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".