sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Maailman reunalla (TAP paperia käyttäen) viikko 13: Tapping in to LifeBook with Leslie Riley

Kiitos askartelevan ystävän, sain ulkomailta tilattua hauskaa upeaa TAP paperia. Kertakaikkisen ihan matsku. Laitan siitä tarkempaa postausta, ehkä jo tänään :)

Yksinkertaisuudessaan TAP toimii niin, että ensi piirrät, tulostat (mustetulostin!), maalaat TAP paperille, jonka jälkeen leikkaat ääriä myöten irti asetat lopulliselle paperille ja silität (2 palloa kuumuudella) sen kiinni.  Alustaksi käy kaikki (melkein) ja huomata täytyy, että kiinnitettävä kuva tulee peilikuvana alkuperäisestä. Tämä tärkeää, jos kuvassa on tekstiä.

Tänään en voi käsittelemätöntä työtä julkaista sillä etsin keiju kuvia netistä ja löysin Heidin.calleriA:n kuvan keijusta jonka täppäsin tähän sivuun. Laitoin hänelle lupakyselyä, joten tänään julkaisen vain sivun, jossa on keiju sutattuna. Auringon olen Tap paperille piirtänyt ja täpännyt sitten. Tykkään lopputuloksesta kovasti...


Lupaa julkaisuun en ole saanut, mutta luin kotisivuilta Heidn löytäneen keijujaan muualtakin. Joten uakallan sen tähän laittaa. Keiju on siis tulostettu Heidin alkuperäisestä työstä otetusta valokuvasta (netistä) - se ei ole minun, enkä siitä kunniaa halua mitenkään ottaa. Tämä kuva jää myös vain omaan käyttööni eikä sitä  myydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".