sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikko 14: Springtime Journaling Collage Bonus Lesson with Dyan Reaveley

 Tämän viikon jälkeen olen saanut kiinni alkuvuoden. Eli minulta puuttuu vain viikon 13 työ, mikä johtuu siitä, ettei vielä ole tarvikkeita siihen. Tekniikka oli niin mielenkiintoinen, etten ole valmis sitä jättämään välistä.

Viikon 14 bonus tehtävän ohjasi Dyan Reaveley räiskyvä punapää teekuppeineen. Yritän lisäillä vähän muidenkin ohjaajien blogeja jo aiempiin postauksiin. Dyan käyttää suihkeita ja musteita tällä bonustunnilla. Itse toteutin homman näin - paljon vaikutti kukkaleima, joka on omena- tai kirsikkapuun kukka. Lisäksi olen kovin ihastunut ruskeaan Distret Ink musteeseeni, jolla tein tuon oksan  --varovsti valutellen puhallelen.

Tekstit ovat pätkiä suomalaisista kevät-sisältöisistä lauluista.

Kukat ja lehdet ja hiirten osat on piirretty/leimattu paperille, jolle on kirjoiteltu vapaata aivon tyhjennystä. Väri on musteella ja vedellä maalattu. Leikatessa Dyanin tpaan jätin reunan (valkoinen) kaikkeen leikkaamaani.

Sitten vain liimaamaan. Muutamaan kukkaan ja hiirten päihin laitoin kohoteippiä. Ihan vain ...Huvin vuoksi. :) Hiiripariskunta on päättänyt perustaa pesän ja etsivät siihen sopivaa. Täydellistä paikkaa.
The Perfect Place

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".