lauantai 24. tammikuuta 2015

AlteredBook: Anna minulle hiljaisuus

 Tästä postauksesta ei kuvia puutu. Osin siksi, että tällä aukeamalla on niin paljon  - minusta - herkullisia värejä, etten malttanut olla kuvaamatta ja osin siksi, että leikin Picasan kuvaohjelmalla. :)

Aihetta ei alkuun ollut, mutta eilisen ja tämän aamun aikana muotoutui Otsikoksi: Anna minulle hiljaisuus edes hetkeksi joka päivä.

 Pohjaan liimailin silppuja, sitten Neocolor II ja jämä maaleja. Ympyrä on stanssattu ja maskina käytetty joskus jossakin. Ruusut leimasin, leikkasin ja liimasin. Leimasin muutoinkoin nuotteja ja muuta taustaan. Raapustelin taustaan hiilellä ja tussillakin ja akryylimusteella.

Tekstin leikkasin ja liimasin ja tein yksityiskohtia.

Mistä moinen aihe? Olisikohan ihan perusammattitaudista tuleva toive? Työssä olen koko ajan hälinän "silmässä", vaikka oman luokan työrauha melko hyvä onkin. Vapaat tilanteet ja ne, missä kokoonnume isommalla joukolla yhteen hivelevät tärykalvoja. En työssä tähän juuri kiinnitä huomiota, mutta kotona huomaan sihiseväni ja toivovani hiljaisuutta helposti.

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".