sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Artjournal: Behind the closed door

Behind the closed oor

 Tämän päiväinen Artjournal sivuni sai varmasti alkunsa eilen, kun hyvästä yrityksestä huolimatta emme ennättäneet aijoissa erääseen liikkeeseen. Toki ajatukseni tässä on vähän jalostuneempi ja pohdin myös sitä, onko tarpeen saada/antaa kaikki tähän heti, vai olisiko kuitenkin hyvä joutua odottamaan ja venymään - työskentelemään saadakseen asioita. Ja sitä kuinka vaikeaa se onkaan vanhempana näitä rajoja joka päivä asetella...

Tämäkin sivu pitää sisällään kerroksia. Ensin hahmottelin kuvan, ja maalasin vesivärillä isot pinnat. Sen jälkeen sävyjä ja syvyyksiä yritin rakentaa NeocolorII liiduilla ja vedellä. Kuviopaperia ja gellipainatuskuvioita löytyy neidin mekosta ja ikkunamaalauksesta. Tussilla taas yksityiskohtia ja valoa. Leimalla leimailin tiiliseinän tiilet.

Ja näin taas yksi viikonloppu suhahti ohi... Ovat aina kovin lyhyitä.

4 kommenttia:

  1. Tästä minä tykkään! Toteutus on hieno! Ajatuksesta lukitusta ovesta tuli minulle mieleen heti oman mielen ovi, joka on lukossa.

    VastaaPoista
  2. ♥oi,miten ihana ja kaunis teos! Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista kommenteista. Lukittu ovi voi olla niin kovin monenlaisen asian symboli. Sydänkin voi olla lukittu tai suljettu.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".