tiistai 27. tammikuuta 2015

LifeBook 5 ExtraProjeckt: Affirmation Feather with Tamara Laporte

My Affirmation Feather 

 Tällä viikoolla LifeBook2015 hellii meitä. Saimme kaksi upeaa tuntia, joista toisen tulkinta on tässä. Seurailin melkoisen tarkkaan Tamaran ohjeistusta värimaailmoineen päivineen. Syystä että eilen en halunnut kuin olla hiljaa, antaa kynän lentää ja vain antaa aivojen levätä. Silloin on loistavaa vain toteuttaa toisen visiota  - etenkin jos se on kaunis. Omastani ei aivan yhtä kaunista tullut, mutta olen tähänkin ylpeä.


Tarkoituksena oli antaa suuntaa tälle vuodelle, kehitys edellyttää jotakin mitä kohti mennä. Tavoite ja päämäärä voivat tuntua liian vaativilta.

Itse haluaisin löytää tasapainon kodin, perheen, työn ja taiteen elämisen välillä. Haluaisin kokea myös rauhan hetkiä, antaa itselleni aikaa hengittää ja katsella auringon leikkiä laskeutuvilla pölyhiukkasilla Haluaisin ehkä myös huolehtia itsestäni hitusen paremmin: liikuttaa itseäni enemmän, ulkoilla ja syödä terveellisemmin, nukkua tarpeeksi. 
 Lisäksi toivon hyväksyväni oman rajallisuuteni ja silti kokea riittävä, osaavani sen mitä teen ja että kokisin olevani tarpeeksi.Siinähän niitä olikin suuntia ja suuntaviivoja.
Hyvää alkavaa viikkoa.

5 kommenttia:

 1. Ihana värimaailma hienossa työssäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina, osin kiitos kuuluu Tamaralle - seurasin häntä eilen melkoisen orjallisesti, myös värimaailman suhteen :)

   Poista
 2. Kyllä on taas tämäkin niin kaunis. Ja herkän kevyet värit antavat hyvän kontrastin tuolle mustalle sulalle joka sekin on kuitenkin leikkisän keveä. Hieno työ!

  VastaaPoista
 3. Ihanan taianomainen tuo höyhen! Ihana! Myös värit ovat kauniit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna ja Noora <3 ihanaa palautetta. Tämä oli tosi hyvä tunti.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".