sunnuntai 4. tammikuuta 2015

LifeBook2015: week 1 "The Beacon of Light"

Wuhuu! Se alkoi taas ja päätin olla mukana tänäkin vuonna. Oppimisesta tulee riippuvaiseksi  - hämmentävää on, että vaikka olen jo tutustunut useaan Tamara Laporten tuntiin opin aina vain uutta ja uutta.

Tällä tunnilla saimme tehtä "The Bacon of Light" otsikon alla hahmon. Kysehän on siis majakasta. Minun valontuojani kantaa kolmea symbolia. Vaaka on tavoitteeni tasapainon löytämiseen. Siis yleisemminkin, mutta myös itsen, taiteen tekemisen ja muiden tarpeiden välillä. Uni ja liikunta jäävät joskus lähes kokonaan pois, ja ollakseni eheä tarvitsen niitäkin.

Sitoutuminen lukkoineen tulee siitä, että olen erittäin sitoutunut ja toivon saman jatkuvan omaan kuvallisen tekemisen kehitykseeni ja oppimiseen.  Rakkaus on myös nyt - lapsiin, perheeseen, kotiin. Kaikeen mitä on.

Olen melkoisen tyytyväinen tähän työhön. Tästä on hyvä aloittaa LifeBook 2015..
7 kommenttia:

 1. Ihana kuva ja ihana tarina sen takana!! Just tälläiset on parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora tästä ja kaikista kommenteistasi. :) ihana kun niitä jätät. Kannustavat jatkamaan.

   Poista
 2. Ihmishahmosi ovat niin kauniita ja taidolla tehtyjä! Ihailen :-)

  VastaaPoista
 3. Voi että tämä kuva on kyllä kaikkein upein!!! Ja hienot symbolit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mervi ja Susanna Tässä olen saanut ihanalta Tamaralta taiten tehtyä ohjausta. Vielä vuosi sitten en tehnyt ihmishahmoja ollenkaan. Nyt nautin niiden tekemisestä suunnattomasti.

  VastaaPoista
 5. Tämä on todella kaunis ja inspiroiva kuva! Hienoja värejä olet käyttänyt!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Cee S. Nautin ihan suunnattomasti tuosta LifeBook2015 kurssista. Oppiminen on niin nastaa - jos on opettaminenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".