torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukorttipaniikki

 Tänään iski joulukorttipaniikki, sillä huomenna on viimeinen päivä, jolloin kortteja saa lähettää hieman edullisempaan hintaan, joten sen lisäksi että pian alan hulluna etsiä osoitteita - askartelin vielä muutaman kortin. Seitsemän, jos ollaan tarkkoja.

 Kortit syntyivät kohokuvioista, valmiista puuleikkauksista tai valmiskuvista. Ja ovat melkoisen moisia ripellyksiä. Niin jouluihminen kuin olenkin huomaa mielestäni näistä korteista sen, että alan olla melkolailla "done" näiden joulukorttien kanssa.

Suomeksi sanottuna - odotan innolla, että pääsen askartelemaan jotain muuta. Mixedmediaa, ArtJournalingia tai ihan mitä vaan, muttei hetkeen yhtään tonttua, pukkia, poroa  maisemaa...


Se saattaa olla syynä siihen, miksi nämä kortit eivät ole aivan NIIN jouluisia kuin toivoisin. Toisaalta se johtuu siitä, että tietyt pahvit alkavat olla loppu ja korttipohjiakaan ei ole montaa. Eikä juuri ole mahdollista lähteä ostosreissullekaan.Toivottavasti kenelläkään ei joulumieli näiden tupsahtaessa laatikkoon kuitenkaan aivan katoa.
Vai mitä luulet?

3 kommenttia:

  1. Voi teitä ihanaiset ystäväni. Nöyrimmät kiitokseni Enkuli ja Sirpa. <3 Näillä kyllä saa tsemppiä niiden loppujen 10 kpl kortin tekemiseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".