maanantai 30. joulukuuta 2013

Kierrätyshaaste

Eilen väsäsin kannen pieneen joulunmuistot albumiin, ja sitten kulutin hetkisen pohtien, miten toteutan sivut tähän albumiin. Albumi on verrattain pieni, joten kuville piti keksiä vielä sivun lisäksi muunkinlainen paikka, jos haluan saada enemmän jouluisia tunnelmia talteen...

En muuten ole tällaista koskaan enemmin tehnyt, joten jännää on. Onneksi on vielä lomaakin joten voin hyvällä omalla tunnolla näitä väsätä.

Siis... ratkaisu löytyi meidän sisävarastosta, jonne olin kantanut kaikki joulupaperit ja pahvilaatikot, lähinnä leluista, joihin joululahjat oli pakattu. :) Ja päätin pienentää tuota kasaa, ainakin tämän yhden albumin verran.
Sivuaihiot (12x12cm) stanssattu Starwars laatikon, yms. lelulaatikkojen kyljestä

Pusseihin tulevat kortit (9x9cm)samoin lelulaatikon kyljestä stanssattu

pakettipaperi

Pussit sivujen sisään, kortit  siällä

Sivujen reijitys
En siis tiedä, miten tämä oikeasti tulisi tehdä, mutta minä toimin näin.
Ensi siis stanssasin kaksi pahvipalaa, joiden sisään tein pussin, pussin liimasin sivupahvien väliin ja itten reijät. Ideani on että yhteen sivuun saa jopa 4 kuvaa. Totuus on varmaan 2-3 kuvaa, koska haluan koristella sivut ja myös laittaa tekstiä  kertomaan, kuvasta...

Tästä projketista lienee tulossa vielä muutama postaus ennenkuin homma on selvä.

Ja sitten haaste, vaikka 10 000 katselukerran kunniaksi...

Haastan jokaisen lukijani - jolla kekseliäisyyttä riittää - laittamaan itsensä ja joulunpyhien roskavuori likoon: Tee jotain ihan uutta hyödyntäen jouluroskia! Olisin erittäin iloinen, jos postaat sen blogiisi ja laitat linkin kommenttiin :)

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".