tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden vaihtuessa...

Jotenkin menee niin, että joulu"koristeista" ne viimeisenä paikalleen laitetut ovat myös ne, jotka korjaan ensimmäisenä pois. Jouluseimi, joulukuusi ja seiniä korsitavat tontut löysivät tiensä laatikkoon. Tänä vuonna vuosivaihtuu oman perheen kesken, hyvinkin perinteisesti... Ehkä postaan kuvia myöhemmin.

Tähän postaukseen laitan ihanuuksia, mitä posti toi tänään tullessaan.

Ensin ihania aarteita Sirpa S:ltä mukana hauskat ekstratkin :) 

"Ruoka -aika"
 Variksen elämää /3 Ruoka-aika ja motroisti kortti ovat kovin mieluisia molemmat. Sirpa on muolemmissa korteissa luonut kovin rauhallisen tunnelman. Varis on jopa melko väritön, mutta siitä huolimatta mielenkiintoinen kokonaisuus. Motoristi "On The Road Again" kortissa on kovasti miehekäs kortti. Tasapainoinen sekin.
On The Road Again 5/6
  
 Posti toi mukanaan myös tilauksen, jonka tein heti joulun jälkeen Paperilohikäärmeeseen . Ja tästä kasasta löytyy musteita (ruskeita) sekä suihketta, gessoa, kohopastaa, koho teippiä, uuteeta (joka saattoi olla väärää väriä, vai onko kirkas ja valkoinen erikseen?) ja paperileikkuri. Kaikki tarkkaan harkittuja ja tarpeeseen. Gessokin on ihan loppu, ja se on aivan ehdoton mixedmedia töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".