perjantai 6. joulukuuta 2013

Pimeä vuodenaika

KK:n Inspis #34 aiheena on Pimeä vuodenaika. Itse koen tarvitsevani pimeää, joka vuosi, ja mielellään kylmänä. Kurjaahan se on, että työpäivä alkaa pimeässä ja loppuu pimeässä. Huomaan olevani väsyneempi, tekeväni asioita hitaammin ja syöväni enemmän - kuin lohduksi kaikkea pimeyttä vastaan. Kuitenkin Pimeys on välttämätön kontrasti, jota ilman valo ei ole kirkas, kaunis ja lohduttava. Ilman pimeyttä ei huomaa kynttilän kauneutta, ulkovalojen ihanaa loistetta eikä keittiön ikkunan valo ole niin kutsuva. Yritin saada Inspis-ATC korttiini näitä ajatuksia kasattua.... En tiedä onnistuinko,kerro sinä.
Talvimaisema

Kortin upea talvimaisema on Postin asiakaslehdestä.
Se on valtavan hieno sellaisenaan. Lisäsin alkakulmaan pitsiä, ja ruusun, vähän koukeroita, jotka gessosin mustalla. Sitten suikasin tummansinsitä päälle, joka mustan päällä kummasti - toisaalta hauskasti punertaa - metallihohto sinisellä yksityiskohtia korostelin ja tuikkasin valkoiset "jutsat" (mikä noitten nimi muuten on?) valonsäteiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".