keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Artjournaling makes me happy


 ...monen muun asian lisäksi...
Tänään on takana märkä ja pulppuileva päivä Juniorin 11 v. kaverikemujen merkeissä. Vein ryhmän (sankarin 3 kaveria ja sankarin, Neidin ja ystävän, itseni ja seuraneitini :) ) kylpylään. Siellä polskahti muutama tunti, sitten pizzaa ja viimein alkoi askartelunaika.

Neiti viritti jokakesäisen linnanrakennusproketin lattialle.
 Minä tartuin hankkimiini leimasimiin postin tuoman huutisostossetin innoittamana. Kiitos Milla & Mari.

Minun artjournal sivukseni tässä on käytetty paljon leimasimia: kukat, taustan kasvit, tekstit. Oman kynän jälkeä kuvasta löytyy myös. Saksittua ja liimailtuakin melkoisesti. Inktensellä tein sävyä ja varjoja. Valkoista geelikynää ja mustaa geelikynää löytyy työstä myös.
Siellä taphtuu paljon. Se olisi niin tärkeää, että jokainen löytäisi sen oman juttunsa. Sen mikä tekee onnelliseksi. Mukavaa viikon jatkoa. <3

P.s. Tämä aukeama on myös minun osallistumiseni ihanaan Addicted To Technics haasteeseen puetusta leimasta - Kukat ja kukkien lehdet ovat juurikin sitä laatua. :)  Haaste on muuten auki syyskuun alkuun asti, joten siihen ehdit osallistua hyvin.

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".