maanantai 20. heinäkuuta 2015

Maanantai - avajaisiin 5 päivää aikaa

Voihan tunneryöppy! Huomaan olevani "lievästi" jännittynyt. Olen kireä, itkuherkkä ja pienessä  - ajoittain isossa - paniikissa. Olisin parempi ihminen nyt ihan ilman ihmiskontakteja. Tämä ilmeisesti kuuluu asiaan. Ilmeisesti useimmat tekemiään juttuja esille laittavat joutuvat tähän käsittämättömän kamalaan tilaan, jssa tekisi mieli laittaa kaikki jäihin ja hävitä johonkin maan rakoon. Näyttely tulee ja omia kuvia ei oikein ees uskalla katsoa. Ovat jotenkin vaiheessa, olen keskeneräinen ja opittavaa on niin paljon - mitä mä oikein ajattelin?!?!?!!

Vedän syvään henkeä. Tällä kertaa en soita kenellekään ihanalle, joka on jaksanut tsempata tuhannen tuhatta kertaa. Vedän toistamiseen henkeä. Kuvat on nyt kiinni pohjissa. Puuttuu "enää" numerot, näyttelyluettelon tulostaminen, ripustusjutut, tarjottavat ja muutama muu juttu.... Mutta mä selviän. En ehkä puhtain paperein taihienosti, mutta selviän.
6 kommenttia:

 1. Hei hyvin se menee!! Nyt vaan relax! Itsekin näyttelyitäni järjestäneenä tiedän, että kaikki tulee menemään hyvin vaikka kuinka paljon ressaisi ;)) Siitä tulee hieno näyttely. Onnea!

  VastaaPoista
 2. Eihän taiteilija saa ollakaan koskaan ns valmis. Kokoajan pitääkin kehittyä ja parempaan päin vielä :-)
  Minusta nuo jo tuossa näyttävät tosi hyvälle, jopa sitten kauniisti ripustettuna näyttelytilaan. Se menee paremmin kuin uskotkaan ja joskushan se on se eka näyttely pidettävä ja tästä se alkaa sinulle ura urkenemaan. Onnea !!!!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Olen ajatuksissa mukana ja tosi upeita töitä <3

  VastaaPoista
 4. Hyvin se menee. Nauti näyttelystä. Varmasti saat ihanat arvostelut noilla ihanuuksillasi.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä näyttelyyn,näyttää tosi hienolta jo nyt!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanaiset, kun jaksatte tsempata ja kannustaa. Nyt tulee kohteeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".