keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Gellipohjasta kuvaksi osa 9 & keskiviikko 3 päivää näyttelyyn
Näihin viitee olen gellipohjan tehnyt aikaisemmin. Tämän ja eilisen aikana tein kuvat valmiiksi. Tämä on kyllä niin mielenkiintoinen ja tekniikka. Jotenkin sellainenkin, että huomaan rentoutuvani tätä tehdessä.

Näissä töissä  on muuten käytössäni Stabilon all kynä, joka leviää ja toimii upeasti värittömän gesson kanssa. Samoin käytin lintutyössä valkoista akryylimustetta sen terän kanssa, koska valkoinen unibal kynäni säiliö tyhjeni.

Vastaavia töitä löydät myös osat: 8, 7, 6,5, 43, 2 ja ensimmäiset. Näin kun ajattelee, huomaan että niitä on tullut aika monta. Ovat myös samankaltaisuudessaan melkoisen erilaisiakin. Niilllä on myös tarkoitus, joka linkittyy näyttelyyn. Olen ajatellut, että avajaisissa saa jokainen perhekunta valita mukaansa eniten miellyttävän kuvan muistoksi näyttelystä.

Mitä tämän päivän tunnelmiin tulee.... no, viimeyönä näin painajaista, jossa kiinnittämäni kuvat irtoilivat ja tipahtelivat alas kirjaston seiniltä. Enne tai ei. Osa eilen/toissapäivänä kiinnittämistäni kuvista oli irronnut taustastaan. En tiedä, johtuuko tämä huonosta kiinnityksestä vai vaihtelevasta ilmankosteudesta. Mystisesti vain osa kuvista on irronnut - suurinosa onneksi pysynyt sievästi paikoillaan.

2 kommenttia:

  1. Upeita töitä. Mekin Mimosan kanssa mömmöiltiin tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen kerran Enkuli. Kävin kättesitöitä ihastelemassa.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".