tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kuvia kesäiseltä työpöydältä

Tyttö tuulessa

 En voi lakata ihastelemasta kesälomaa ja sitä, miten ihanasti silloin on aikaa.

Lasten kanssa touhuilun ja pikkuretkien jälkeen on vielä aikaa vaikka ja kuin. Lukea, piirtää, tutkia toisten töitä, tehdä omia niiden luonnollisessa tahdissa (= ehtivät kuivaa vaiheiden välissä), tehdä useampaa työtä kerrallaan :) RAKASTAN.

Nämä kaksi kuvaa ovat syntyneet hiljalleen tämän viikon aikana. Yhdistävä tekijä niissä on se, että olen käyttänyt paljon matskua, joka on "silppulaatikossa" tai muuten vaan pyörinyt tuossa pöydällä pitkään. Akryylimaalejakin minulla on 3 isoa laatikkoa ja yksi tavoite on käyttää vanhimmat pois. Siitä saattaa projektin edetessä syntyä mielenkiintoisia väriyhdistelmiä.

Mitään sen syvempiä ristiriitoja tai suruja ei näitä tehdessä ollut. Vain kokeilua ja tekemisen riemua.


Lisää kuvateksti
Nämä viivakukkaset ovat yhäti Maikkiksen viivakukkien inspiroimia. Innostuin niistä kovasti. Tässä työssä kokeilin myös pohjassa maalarinteippiä luoden raitoja taustaan. Sitten en niistä raidoista pitänytkään ja peitin niistä suurimman osan.

Kukissa, joiden aluetta maskilla (paperista leikatulla) peittelin kerrosten välissä, raidat kuitenkin näkyvät ja mielestäni hauskasti.
Lehdet on leimattu vanhaan kirjansivuun, ja leikattu irti.

2 kommenttia:

  1. Ihanat viivakukat, ja tietty muutkin työsi! Mä ihan erityisesti tykkään juuri noista raidoista kukkamaalauksessa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".