maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lifebook2015:Week 26. Main: Our Inner Warrior Princess with Andrea Gomoll

WowSi! Nyt oli paljon paljon asiaa - hassuinta se, että välineenä ehkä se tutuin. Vesivärit. Mutta opin hurjasti. Lopputulokseen olen osin tyytyväinen, osin en. Tausta jäi liian levottomaksi, mutta en hennonut sitä pidempään työstää, koska en uskaltanut ottaa riskiä En siis halunnut millään muotoa tärvellä Soturiprinsessani kasvoja. Tällä kertaa tein kuvaa samanaikaisesti kuin videolla Andrea eteni, joten esim. värivalinnoissa seurailin häntä.
Sisällön soturioprinsessani sai siitä, että joskus epäilen itseäni ja omia kykyjäni opettaa oppilaitani sekä myös toisinaan poden huonoa äiteyttä. Kuitenkin nämä (ehkä äityis edellä) ovat ne kaksi kaikkein tärkeintä tehtävääni tällä planeetalla. Soturin kilven tehtävä on siis valaa minuun uskoa silloin, kun sitä ei muutoin ole. Ja tästä päälaitteesta löytyy se mikä on tärkeää.

Välineitä: Inktense/vesiväri ja säiliösivellin, musta rajauskynä,valkoinen geelikynä, kohopasta ja bronssi akryylimaali, sabluunat, PanPastell.

2 kommenttia:

  1. Soturiprinsessa on aivan ihana! Sinussa piilevä taistelija?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miuku, tästä ja kaikista muistakin kommenteista - ihana kun näet kirjoittamisen vaivan.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".