maanantai 27. heinäkuuta 2015

Upeat avajaiset, ihanat ihmiset ja nyt on takki tyhjä.

Tästä kesälomasta ison osan on vienyt Mouhijärven kirjastossa tänään ensimmäistä päivää yleisölle avoinna oleva Elämän satupuussa näyttelyni. Valmistelutöitä oli enemmän kuin osasin ajatellakaan ja aina keksin jotain kivaa pientä lisää. Hommia tehtiin lauantaihin asti urakalla ja jännitin ihan hirveästi pitkin matkaan.

Nyt avajaiset ovat ohi. Mieleen painuvimpia olivat ne kutsutut, jotka tulivat kauempaa sekä ystävien horjumaton tuki. Omien vanhempieni yllättyneet ilmeet ja reaktiot sekä ylpeys minusta olivat myös todella sydäntä lämmittäviä. Iloiseksi teki myös se, että jo avajaisissa muutama työ löysi uuden kodin.

Kameraa en osannut avajaissa itse käyttää ollenkaan, joten aivan kaikista ihanista ei kuvaa ole. Mutta jokaisesta olen onnellinen ja kiitollinen. Ihana kun olitte.

8 kommenttia:

 1. Arvasin että hyvin menee. Ihanat kuvat ja varmasti olet nauttinut. Nyt uskallat varmaan uudelleenkin näyttelyn laittaa. Huomasit varmaan, että turhaan jännitit ja töistäsi pidetään varmasti. Onnitteluhaleja sinulle.

  VastaaPoista
 2. Avajaisesi oli upeat. Oli ihana olla mukana!

  VastaaPoista
 3. Olet niin taiteellinen! Hienoa Anu-Riikka <3 <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanaiset teidän kaikkien tuesta - se on ollut äärettömän tärkeää Ihan Koko ajan. Mietin otsikkoani ja tuo tuntemani upeus näyttelyssä tuli ennen kaikkea upeista ihmisistä, ystävistä ja perheestä, jotka olivat mukana itselle melko ainutkertaisessa hetkessä. <3 Paljosta saan olla kiitollinen.

  VastaaPoista
 5. Kävin tänään näyttelyssäsi. Kyllä oli mahtavia töitä. Netistä katsottaessa eivät ole yhtään niin edukseen kuin livenä. Olisin ostanut 'julisteena' töitäsi, mutta niitä ei ollutkaan siellä myytävänä. Löysin monta suosikkia! Kiitos ja samalla toivon sinulle paljon lisää inspiraatiota ja etenkin sitä AIKAA luoda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Miuku! Ihanna kuulla että olet poikennut.
   Voin laittaa sinulle julisteet postin kautta - kirjastolla eivät halua käsitellä rahaa - tämän vuoksi mennään näin. Laita minulle viestiä lampinen.a-r@elisanet.fi :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".