sunnuntai 15. syyskuuta 2013

ATC sarja RAHASTA, josta ei saa puhua...

Elämää säästöpossun varjossa?(varattu)


Tämä ATC sarja sai alkunsa, kun löysin Aamulehdestä 2010 leikkaamani kuvan, joka käsitteli rahaa tai lähinnä säästämistä. Sitten lukaisin, että Askartelutaivaan fantasiahaasteessa värillä haastettiin mukaan ja sarjan 4. kortti sai heti alkunsa. Onko mitään enempää fantasiaa kuin Vapaa säästäminen?  - tai ainakin minullle se on fantasiaa, jos säästän (en yleensä säästä) on sille oltava kohde.


Tässä on sarjan ensimmäinen kortti - avaus.Arki (varattu)
 JA sitten oli tietenkin tulee vastaan arki, jossa rooleja riittää. Liiaksikin. Rahasta kun puhe, voi senkin sanoa, että sitähän ei varmaan ole koskaan liikaa. "Tili tuli tili meni joku välistä sen veti..." Pahan päivän varalle ei jää mitään ... ja sitten on se vihon viimeinen fantasia vapaasta säästämisestä. Pohdin pitkään tulisiko yksi kortti shoppailusta, mutta en laittanut. En itse hlökohtaisesti shoppaa perinteisesti kaupoissa kierrellen enkä perinteisiä naisten hepeniä ostellen, vaikka  rahan sijoittamisen askartelutarvikkeisiin, kynttilöihin jne. osaan kyllä.

Pahan päivän varalle. (varattu)
Vapaa säästäminen (varattu)
a

P.s. Nämä ovat vapaita vaihtoon ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".