maanantai 23. syyskuuta 2013

Onnen päivät

Skräppihetket haasteessa #17 haastetaan käyttämään irtileikattuja kuvioita. Minä tein työtä käskettyä. Kuva on otettu tänään meidän perheestä. Puolisko sitä tuunasi kameralla ja sai aikaan mielestäni erittäin toimivan kuvan jo ihan sinällään

Kuvassa on koko perhe sohvalla. Minä silmälaseineni takana, etualalla puoliskon otsaa, neidin tukka pörröä ja tuo isohko möhkäle vasurilla on nuoriherra. Tässä tarkistetaan läksyjä. Huomatkaa kuvaan tulleet valot ja oksien värileikki <3 ihana kuva.  

Leiskasta tuli sitten tällainen. Siihen haasteeseen on nuo lehtikoristeet, jotka leikkasin tapetista. Niistä ja valokuvan värimaailmasta ammensin koko leiskan värit. 


Tausta on taas kerran kotipizzalaatikko, jolla gessopinta, siihen vähän kohokuviota yritin tolla nuottiviivastomaskilla painaa (maalasin nuo nuotit sitten myöhemmin), gellillä tein noita kuvioita ja mun järjestyshän oli taas tavattoman takaperoinen.
3 kommenttia:

 1. Upea idea. Mahtava kuva. Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva! Ymmärsinkö oikein, että siinä on vain yksi kuva eikä kahden kuvan Photoshop-yhdistelmää? Miten miehesi kuvasi sen, ulkoa ikkunan takaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on siis yksi kuva, jota puoliso käsitteli jollain lumian lukemattomista efekteistä. Jolloin varjopaikkoihin (?) tuli tuota metsää. Se on otettu meidän koko perheestä, puolisomukana - silleen fiksusti käsivarren päästä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".