maanantai 9. syyskuuta 2013

Walter

Ikiliikkuja kauppasi APINAA värit violetti ja ruskea. Tartuin tilaisuuteen, etsittyäni koko illan inspiraatiota erinäisistä blogeista. Oi! kuinka niitä rakastankaan - ihmiset ovat kertakaikkisen taitavia.
Aikani kurkisteltuani, kurkistin ikiliikkujaan ja sieltä minulle vilkutti Walter.

Walter asuu nyt Entisten Esiintyjien Elon Ehtoossa, jossa se saa rauhassa tuijottaa kärpäsen kakkaa seinällä tai aktiivisuuden yllättäessä (nykyisin harvemmin) hyppiä trampoliinilla. Walter kuului nuoruudessaan kiertävään sirkukseen, joka lakkautettiin leijonan keskyttäjän kavallettua lippukassan (toki Sirkus oli tätä ennen jo ollut taloudellisissa vaikeuksissa). Sen jälkeen Walter kulki Hugo nimisen trubaduurin mukana ympäri Eurooppa hankkien elantonsa katusoittajana (Hugo oli musikaalinen nero ja soitti kaikkea posetiivista ja viulusta kampaan ja rautalankaan). Hugo nukkui kuitenkin pois eräänä tammikuisena pakkasyönä. Sen jälkeen Walterista tuli hieman arvaamaton eikä se voinut jatkaa esiintuvänä taiteilijana. Walter on varsin tyytyväinen oloonsaa Elon Ehtoossa, ruoka tosin on toisinaan vähän vanhaa ja pilaantunutta (talo toimii hyväntekeväisyys varoin...)
Walter
...yksityiskohtia :)

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".