keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Koukussa (mato), koukun väistäjiä ja Stuck on You

Kk:n saksien silputusta haasteessa #9 haettiin KOUKKUA. Koukku tuo mieleen valtavan määrän asioita, joista valitsin tänään ehkä sen ilmeisimmän ja POSITIIVISIMMAN. Ja ihan vain siksi, että gellikokeilussa A teki upean veden vihreän pohjan, jonka näet kuvaan taustana. Ihanat värit ja upea struktuuri. Kala itsekin on gellivärjätystä paperista leikattu ja saanut toki yksityiskohtia itseensä. 
Lipeäkala

 Tämä kortti on kaksi kertaa normaalin kortin kokoinen (A5) ja ehkä muutoinkin lähentelee enemmän huoneentaulua kuin korttia.


Valitettavasti edes lähikuvasta kalan suomujen struktuuri ei erotu kunnolla. Kun jokainen suomu on erikseen leikattu, värissä metallinhohtoa  - on lopputulos kalamainen. :)

Nimensä kortti sai lastenrunosta

Lipeäkala

Asui Lievestuoreessa tuore Lipeäkala
Se oli läpikotaisin kipeä kala.
Kun sen päätä särki,
se tahtoi olla särki.
Kun suu oli auki, 
se tahtoi olla hauki.
Kun kipeä oli korva
ja kipeä oli suu, 
se halusi olla sorva
tai mikä tahansa muu.
Kuin tuore lipeäkala.

....jotenkin tähän tyyliin se meni. Yritin etsiä lorua lasten lorupussista, mutta vaikka pussi löytyi - Lipeäkala ei.Joten tuo on muistin varaan kirjoitettu. No, empä tässä muista edes kenen runo se on.

1. koukkuni on positiivinen, mutta ajatusleikkini jatkuu. Koukku ei usein ole kovin hyvä asia. Itse olen koukussa askarteluun, mikä ei vielä ole vaarallista. Mutta heti mielen pinnan alla väräjävät kuvat huumekoukusta, alkoholismista, läheisriippuvaisuudesta. Julkaisen tämän vasta kun olen saanut kaikki Koukkuni valmiiksi.

Vince
 Vincen tarinan löydät täältä. Ja ei Vince ei vielä ole koukussa.

Sitten vielä - erilaisuuden ihana koukku.
Si ja Am eli


Ihan parhaat ystävät Sini ja Amanda
Erilaisuus pelottaa mutta myös yhdistää. Kukaan ei ole ihan samanlainen kuin toinen. Sinä olet Ainutkertainen kuten minäkin. Ystävyys sitoo meidät yhteen.

Joten ympyrä sulkeutuu positiiviseen koukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".