maanantai 2. syyskuuta 2013

Sakset suihkaa ...

Tänään sain ihanan paketin Paperilohikääremestä. Kuvaaminen jäi, pahoittelen, koska hyökkäsin heti kasaamaan Strömssirinkiin ensimmäisiä kirjekuoria. Lokarin paketissa luonnollisesti oli leima, jolla leimasin leimakuvat mukaan. Minulle ei liikoja noita leimoja oli, joten Ellun nopea toiminta oli taas kultaakin kalliimpaa.

Tällaiset hauskat paksut kirjekuoret siis lähtevät heti huomenaamuna matkaan. Toivottavasti tuottavat iloa rinkiläisille Helenalle, Tiinalle ja Minnalle. Heidän korttejaan sitten linkittelen mukaan heti kun ensimmäiset postataan. Odotan tätä taas suurella innolla. Olen hurjan ihastunut siihen, miten erilaisin tavoin samoja materiaaleja ihmiset käsittelevätkään - mielikuvitus, luovuus Ah! aivan parasta.

Itse olin pakotettu kokoamaan materiaalipakettien jälkeen (ensimmäisen) kortin....(sikäli mikäli toista tuleekaan.) Postaan sen aikaisintaan keskiviikkona, jolloin muillakin rinkiläisillä on ollut matskut jo käsissä.

Ja sitten se tärkein. Olen äärimmäisen ilahtunut joka kerta lukiessani pienenkin kommentin. On aivan "jäätävän" ihanaa, että niin moni käy täällä blogissani & kommentoi. Syämmeliset kiitokset jokaiselle kommentin jättäneelle. Pyrin niitä kuittaamaan, mutten siinä aina onnistu.


3 kommenttia:

 1. Kiitos! Tänään tuli Silpputehtaallekin ihanaa postia!
  siskowi(miukumauku)gmail.com. Laita sähköpostia niin kirjoitan..
  Kuvattua en vielä saa kun kamera lähti eilen reissuun eikä ole tullut kotiin vielä. (Riiuu reissulla taitaapi olla =o)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja olet taas tehnyt, varsinkin tuo Dingo koskettaa :-). Tänään olin koko illan lietsussa ja tulin juuri vasta kotiin ja huomasin stromssikuoren :-). Tänään en jaksa vielä korttia tehdä, mutta ajatus myssyssä muhii... Huomennakin tulen vasta tosi myöhään illalla kotiin, joten taidan ehtiä askartelemaan vasta perjantaina.

  VastaaPoista
 3. Tässä minun korttini strömssiringin 1. tehtävään :) Olipa vaikeaa, mutta hauskaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".