torstai 12. syyskuuta 2013

Tasan 3000 :) katselukertaa ja muutama kortti & ATC

Ensin tähän Malla, joka on pieni tyttönen. Ihan pieni vain, eikä vielä juuri muuta kuin suuri lupaus huomiseen. Malla menee Annen vetämään KK:n haasteeseen inspiroidu mangoliasta. Leimasta - ja sitä kautta koko kortista - on kiittäminen Tiinaa.
Malla

Sitten tähän tulee mukaan vintage(?) joka on Askartelutaivaan haasteeseen. En oo ihan 100% tyytyväinen, mutta näillä mennään. Luonnoksen mukainen se ainakin melkein on.

 ...niin ainakin melkein.
Mona

 Mona on tyttö, joka kulkee lapsuuden ja nuoruuden välisellä rajalla. Hän ei ole vuosiin enää leikkinyt, mutta peittelee samalla ainoan mollamaijansa Lisan joka ilta seinän viereen nukkumaan mennessään niin etteivät toiset näe. Monaa kiehtoo ja pelottaa aikuisten avara ja arvaamaton maailma.Tällä ATC kortilla osallistun Askartelutaivaan fantasia haasteeseen, jossa muistaakseni ei määritellä kortin kokoa. Kortti on osa - itseasiassa 4/4 sarjasta, joka käsittelee RAHAA. :) Muut osat tulevat myöhemmin ja tämän postaan silloin uudelleen. Tämä naishenkilö jonka käsi venyy, on Aamulehden nainen vuodelta 2010 samoin tuo teksti vapaa säästäminen, mikä kuulostaa puhtaalta fantasialta, ja onkin siksi kasvattanut siivet selkäänsä ja lentää parhaillaan ikkunasta (kuviteellisesta sellaisesta ulos) kortissa on myös rataksia, jotka markkeeraavat työtä. Nousu ja laskusuhdanteita, vaikeita sanoja  ja kysymysmerkki...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".