keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Strömssirinki 4. yhteiset materiaalit alá Zirkonella

Kusti oli polkenut ja tiputtanut postilaatikon hurjan kauniit ja harmoniset matskut. Toivottavasti saan tähän napattua kuvan materiaaleista, sillä itsellä oli siivouksen jälkeen niin kova hinku päästä niihin käsiksi, etten muistanut kuvata.
Onnistuihan se - eli tämä kuva on Tiinan käsialaa ja tässä ihanuudet, joita paketti sisälsi.

Itse en ole koskaan vastaavaa ladya väritellyt, mutta tallaiset kortit sain aikaiseksi ja yhteen korttiin jäi vielä materiaaliat, kun ain keksin miten sen työstä.

Lady Gold

Ensimmäiseksi tein Lady Goldin, joka on pukeutunut kultaisen vaaleaan pukuun. Kortti on yksinkertainen telinekortti, jonka kohdalla pohdin kauan onko se valmis vai kaipaako jotain lisää. Päädyin kuitenkin kaikkein yksinkertaisimpaan tällä kertaa.

Kuva taitokosista
Lady Lila Silver
Siniseen iltapukuun pukeutunut nainen. Kuvassa ei lila vivahde ei tule esiin, mutta sellainen kortissa kuitenkin on. Enemmän tavaraa tässä kortissa ja ihan sellanen perusperus kaksiosainen kortti.

Villakeijun korttihaasteessa haetaan kultaa tai hopeaa, ja jompikumpi näistä Ladeistä pääsee mukaan :)

Linkittelen tähän vielä rinkiläisten kortit, kun niitä nappailen. Mutta tähän päättyy Strömssirinki - ihana, viihdyttävä ja sopivasti erilainen kuin Mätis. Kiitos isosti kaikille mukana olleille.

Tiinan kortit löytyvät jo täältä :) Ja upeita ovatkin. Se on niin hauska, miten erilaisia kortteja tulee.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kortit olet tehnyt ja niin erilaiset kuin minun :)

    VastaaPoista
  2. Waude... upeat kortit olet tehnyt..
    Omani löytyvät blogistani.
    Kiitos mahtavasta ringistä <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".