sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kaukokaipuuta

Inspishaaste#17 haluaa korttiin näkyviin vintagetyylin ja tunnetilan. Tämä oli melko haasteellinen. Lopulta päädyin kaukokaipuuseen, tunteena itsellä jotenkin lähes krooninen pysyvä tila. Kovin ristiriitainen vielä, sillä en ole mikään matkustelija. Viihdyn kotonani, rakastan ystävien kuvitettuja matkakertomuksia, heidän "maapisteitään" ja kertomuksiaan A-luokan seurasta ja Ö-luokan hotelleista ja täysin epäsuotuisista säistä.

Nina
Kuitenkin, jos matkustaisin, tekisin sellaisia löytöretkiä. Kulkisin kujille ja pieniin kaupuinkeihin turistireittien ulottumattomissa. Haaveita ja kaukokaipuuta
Nina on köyhän perheen tyttö, joka on ahertanut piikana monta pitkää ja ankeaa vuotta. Nähnyt nälkää ja kärsinyt kylmää, koska hänellä on unelma. Unelma uudesta alusta elämästä Englannissa. Nyt hän on saanut riittävästi rahaa laivamatkaan. Rahaa jäi ylitse sen verran, että Nina ostaa itselleen hatun - täytyyhän hänen olla parhaimmillaan astuessaan Uuteen elämään. Matka voi alkaa. Toivottavasti unelmasi käyvät toteen, Ninaseni.

P.s. Työkaveri kysyi, matkustelenko. Vastasin, että "joo, joka ilta tai ainakin silloin kun pääsen askartelemaan..." vitsillä, mutta totta pieni hippu: mielikuvituksen siivin en tarvitse laivoja, lentokoneita tai rahaa.

8 kommenttia:

 1. Wauu--aivan ihana kortti ja tarina--

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos An, vierailustasi. <3 ...ja tervetuloa uudelleen.

   Poista
 2. Kiitos kun tulit Inspis-haasteeseen mukaan! Korttisi on juuri tarinaan sopiva ja haasteen teemaan samoin. Tarinasi on niin kaunis ja elävä, että tuo kaipuu alkaa hiipiä omaan nahkaanikin. Kuinka Ninan käy? Pääseekö Englantiin? Miten siellä elämä jatkuu? AAAh, tahtoo kuulla lisää!!! :D

  VastaaPoista
 3. IHana tarina ja aivan ihana kortti. Kuva sopii niin hyvin aiheeseen. Katseessa ja kasvoissa on juuri sellaista haikeutta ja odotusta ja ihmettelyä, mitähän siellä uudessa maailmassa odottaa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistani. On niin mukava saada palautetta -etenkin positiivista - mutta ihan huippua myös nähdä kutka täällä käypi. Kiitos ja tervetuloa uudelleen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".