sunnuntai 17. marraskuuta 2013

ArtJ: Älä tuomitse

Kenellekään ei varmaan epäselvää, että tutkin tällä hetkellä noita suihkeita ja niiden mahdollisuuksia. Olen niihin erittäin ihastunut. Hieman kuin gelliin tuossa tovi sitten. Näinollen ei ketään varmasti yllätä se, että jatkan suihkeiden tutkimista myös tämän päivän Art Journal pläjäyksessä. Tämä johtuu osin myös siitä, että ostin tämän upean kaupunkisilhuetin, koska näin Puuhiksella upean Skräppileiskan, jossa hän oli tätä käyttänyt... No. omat kokeiluni eivät ole vielä olleet täysin tyydyttäviä. Siksi kokeilut jatkuvat...
Pure silhuetti.

Tässä ensimmäinen vaihe. Sitten tulivat kuva, leimat ja tekstit...
Älä tuomitse!

 Teksti sisällöltään varsin ajankohtainen itselle ja henkilökohtainenkin, mutta toisaalta mielestäni varsin yleistettävissä oleva. ... kaiken keskellä lukee suurin piirtein:
" I want to always remember.... Monta tapaa elää, olla ja hengittää. Mikään niistä ei ole parempi kuin toinen. Kukaan toinen Ei voi tuomita vain sinä ole tulkenut polkusi tähän. Eika kukaan tiedä sinn askeleittesimäärää, ei kipujasi syitäsi. Jos ei tiedä, luulee, tulkitsee, arvaa & tuomitsee... usein uskoen pahinta, usein hätäisesti, usein väärin. Luulo ei saisi riittä. Älä siis itse tulkitse, tuomitse, luule. Koska et voi tietää...."En tiedä, mitä itse ajattelette. Minä ajattelen niin, että me olemme nyt oman polkumme summa, jonka pohjalta - juuri tästä ainutkertaisesta kulmasta käsin - teemme ratkaisut elämässä. Eivätkä en voikaan muille näyttäytyä oikeassa valossa. Toisen kulma on toisen kulma...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".