torstai 7. marraskuuta 2013

Meduusa

Inspiksessä #33 aiheena LÄPINÄKYVÄÄ. Tuire F. oli tehnyt aivan upean kortin, jossa läpikuultavuutta, läpinäkyvyyttä niin tekniikoissa kuin varsinaisessa aiheessakin. Omani ei yllä likimainkaan samalle tasolle.

Sanasta tuli heti mieleen meduusat, joita en oikeasti ymmärrä. Ovat kummallisia eliöitä poltinlonkeroineen ja koska kuolevat kylmyyteen, luonnollisia vihollisia niillä ei ole. Tähän ne sopivat koska ovat lähes läpikuultavia.

Toteutus olikin sitten haastavaa. Käytin kortin tekemiseen (reunoja lukuunottamatta) akvarelleja - ja silleen oikeesti, eli ilman pohjapiirrosta ja kuivattelin välissä - sai laitettua ne näkymään toistensa läpi. Sitten meduusan maalasin ensin glossyllä, vaan ei se näkynyt, joten vähän valkoista ja väriä pintaan. Lopuksi kalvon alle teksti ja reunat tussilla...

Meduusa

Vähän erikulmista jos näkyis paremmin.


Ps. Kamera on maastoutunut suojavärinsä turvin, joten kuvat kännykällä otettuja ja siksi erittäin huonoja. Pahoitteluni.

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".