perjantai 1. marraskuuta 2013

Kolmen teeman ATC vaihtoon


 Tämä vaihto sovittiin KK:n chatissa, jossa mäkin tykkään lähes päivittäin käydä höpisemässä ja kuutelemassa uusimmat jutut. Sen paras puoli on ihanat ihmiset, jotka ymmärtävät TÄYDELLISESTI mitä tarkoittaa, kun hurahtaa paperiaskarteluun. Se on sellaista, mitä ei välttättä hyväkään ystävä oivalla, jolloin on hssua puhua suu vaahdossa askartellusta, jos se ei ole toiselle mitenkään läheistä.

Tässä kolmen teeman vaihdossa toimimme niin, että sovimme Sarin, Tiinan ja mun kesken kolme teemaa, joista jokainen tekee kaksi ATC korttia ja saa kaksi ATC korttia. Tässä ensin aina omat tekeleeni ja alla isona, millaisia ihanuuksia posti toi tullessaan.

Ensimmäisenä on oma teemani, joka tuli Tarot korteista. Kohtalon pyörä. Olen käyttänyt teemaa aika vapaasti enkä ollenkaan pelikorttimaisesti, en edes määrittänyt maata. :)
Kohtalonpyörä 2/2
Kohtalonpyörä 1/2


 Seuraaviin ATC kortteihin aiheen antoi Sari ja Juha Tapion "Vuodet vieriä saa" toimi kyllä. Toki taas omat ajatukseni lähtevät ajoittain vähän karkuun... Ensimmäinen ajatukseni Neverending Love henkinen. Mutta sitten ajatus vei myös aikaan, ajankulkuun, nostalgiaan ja mää muistan noi oikeet Jaffa pullot. Olikohan se Heinolassa sellanen pullon mallinen kipsakin? Joten päätin, että tämäkin saa kelvata.

Neverending Love
Vanha tunnelma rauhoittaa
Tiinan aihe kuulosti perin yksinkertaiselta,kortista pitää löytyä lamppu tai valaisin.
Mullahan lähti ajautus aivan keulimaan. Lehtikuva joka Älyvalossa on on Tampereen yliopistolta. :) Siitä se ajatus. Tietenkin se on älyvalo kun tuolla loistaa ja eikös se hehkulamppu oo sekin.
Toinen kortti taasa syntyi, kun näin nää heebot - Duutsonit. Ovat musta tosi fiksuja kavereita elämän filosofialtaan ja ajatuksiltaan. On vaan niin tosi tuskallista, jos fani on alta kouluikänen ja lähtee ilman itsesuojeluvaistoa kokeileen saaa :( No juu, periaatteessa fanitan, ja toistaalta en. Voi siis miettiä onko kortin viesti, että järjen valo puuttuu tai että se hehkuu? :)


Järjen valo
Älyvalo
Ja mitä ihania aarteita minä sain tilalle:
Sarin
Tiinan

Tässä Tiinan ja Sarin Kohtalonpyörä

Molemmissa minusta aivan loistavia oivalluksia. Jos joku on kohtalon pyörä, niin autonrengas. Ja Tiinan kohtalon pyörä noudattelee hyvin pitkälle Tarot-henkeä


Sarin
Tiinan
Seuraavan teeman takana Sari, jonka ohjastuksessa tehtiin kortti ihanan JuhaTapion kappaleen "Vuodet vieriä saa" inspiroimina. Ihana mies, muuten tämä Juha Tapio. Sari tekee oikeutta upealle sanoitukselle ja Tiinan kortti --hm! saattaa löytyä myöhemmin :) ajatus vei jostakin syystä heti Rautaporiin.

 Tiina antoi teemaksi valaisin/lamppu.
Tämä teema karkasi itseltä ihan käsistä, mutta Tiina ja Sari olivat pitäneet ajatuksen tyylikkäästi kurissa. Ihanaa Vintagehenkeä Tiina kortissa. Sarin kynttilä on käsin kosketeltavan upea - siinä on paljon koholla olevia elementtejä.


Ihanvat aateet, hauskat teemat - kiitos ihanaiset <3

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".